Nyhedsbrev 18. maj 2018

Kære medlem

I sidste uge skrev vi om vores egne tanker i forbindelse med OK18.

Vi vil gerne indbyde jer til ”Afstemningscafe” mandag d. 28. maj klokken 15 – 18 på kontoret i Nørregade 45 a 1. 4100 Ringsted til en kop kaffe, kage og uformel snak om OK.

De fleste TR’er har holdt møder i de faglige klubber, og vi har deltaget i nogle stykker af dem, så måske er I allerede både velorienterede og afklarede.

Alligevel indbyder vi til afstemningscafe, fordi det er vigtigt, at I får lov til at stille alle de spørgsmål, som I har brug for, og samtidig vil vi gerne have mulighed for at uddybe vores egne skriverier til jer.

D. 24. udkommer et særnummer af ”Folkeskolen”, hvor du kan læse en masse om OK-resultatet, her i blandt hovedstyrelsens anbefalinger.

Afstemningen foregår 25. maj – 4. juni. Resultatet offentliggøres 6. juni.

Uanset hvad, så synes vi, det er SUPER vigtigt, at ALLE stemmer.  Din TR holder øje med stemmeprocenten, og vi udlodder kage på lærerværelset til to skoler: Den skole, der har den højeste stemmeprocent, og den skole der har flest afgivne stemmerJ

Rigtig god pinse til alle.

Mange hilsener kredsstyrelsen i Ringsted-Sorø Lærerforening

P.S. På Dlfinsite ligger et brev vi har sendt til politikerne i Sorø. Det er en reaktion på Gert Jørgensens udtalelse om, at vi ikke har rekrutteringsproblemer i Sorø. Det synes vi nemlig, at vi har.

 

 

 

Emner

Målgruppe