Nyhedsbrev August 2020 (Nr. 2)

Kære medlemmer

 

Vi skal nu til at stemme om den nye aftale, som vi beskrev i sidste uges nyhedsbrev.

 

Afstemningen er elektronisk og begynder 25/8 og slutter 1/9 kl. 16. Du får en mail på den e-mail, du har opgivet til foreningen. Hvis du er i tvivl, så tjek dine medlemsoplysninger på www.dlf.org - ”min side”.

 

Det aller vigtigste er, at du stemmer. Vi har kæmpet for aftalte rammer i 7 år, så det er vigtigt, at vi viser omverdenen, at vi stadig engagerer os i vores arbejdsforhold.

 

Som sædvanlig når vi stemmer i Ringsted-Sorø Lærerforening, er der kage til lærerværelserne på den skole med højest stemmeprocent samt på den skole med højest antal afgivne stemmer.

 

Kredsstyrelsen i Ringsted-Sorø Lærerforening stemmer ”ja” til aftalen, fordi:

 

  • Der er nu tale om aftalte vilkår, der kan ”støttes ret” på, og vi noterer et holdningsskifte hos vores arbejdsgivere.

 

  • Der er kommet tid på opgaverne.

 

  • TR er blevet omdrejningspunktet for samarbejdet på skolerne, og kredsen på kommuneniveau.

 

  • Lærer”kollektivet” er igen en faktor, der skal have indflydelse. (Modsat lov 409, hvor der var tale om, at der kun skulle samarbejdes med ”de fremmeste lærere”.
  • På sidste uges udsendte liste over plusser og minusser, synes vi, at plus-siden er stærkest. (Genlæs evt. listen)
  • Vi synes selv, at vi siden 2013 er nået langt i vores kommuner ved at samarbejde med forvaltningerne, hvor vi har fået aftale i Ringsted og forståelsespapir i Sorø. Vi oplever samarbejdsvilje og lydhørhed hos skoleledere og forvaltning, og vi oplever respekt, selvom vi nogle gange er meget uenige. Derfor ”tør” vi godt sige ja til tanken om at udvide samarbejdet.

 

 Husk at tilmelde dig valggeneralforsamlingen hos din TR. Hvis du ikke har en TR så tilmeld dig på 050@dlf.org Vi har brug for din deltagelse, og vi glæder os til at se dig

 

Og til sidst en lille reklame: Hvis du ”liker” Ringsted-Sorø Lærerforening på Facebook, får du vores ”hurtige” nyheder, og der er også debat. Ses vi? Jhttps://www.facebook.com/RingstedSoroLaererforening

 

Mange hilsener fra kredsstyrelsen i Ringsted-Sorø Lærerforening

Emner

Målgruppe