Nyhedsbrev pinse maj 2020

Kære medlemmer

 

Vi havde håbet på at lave en virtuel generalforsamling i juni, men de praktiske forhindringer har desværre vist sig at være større, end vi havde troet. I skal spares for detaljerne, men det drejer sig især om det tekniske i forhold til at kunne afholde valg i forhold til vedtægterne.

 

Efteråret er allerede pakket godt op med aktiviteter, så vi har valgt at invitere jer allesammen til generalforsamling, når TR’erne alligevel er på kursus.

 

Det bliver onsdag d. 16. september, hvor vi begynder med kaffe og kage kl 16.30. Selve generalforsamlingen begynder klokken 17, hvorefter der er bespisning. Tilmelding til spisning sendes ud sammen med beretning og formel dagsorden, og både kredsstyrelsen og alle tillidsrepræsentanterne vil glæde sig til at få en masse gæster.

Det hele foregår på Emmaus, Højskolevej i Haslev.

 

Vi har fornyet forståelsespapiret i Sorø – det er på vej ud på skolerne liiiige om lidt, og Ringstedaftalen er opdateret med de feriejusteringer, der er nødvendige fra år til år. Den er sendt ud til skolerne, og den ligger på DLF Insite.

 

Vi håber jo alle, at vi så småt er ved at komme ud på den anden side af Coronakrisen, og vi skal så småt til at evaluere processen. Vi har fået både gode og mindre gode erfaringer i perioden. Kortere skoledage, mere fleksible rammer, få lærere om klasserne, mindre fokus på test og prøver, ekstra hænder til børnene, bedre hygiejne, ro og regelmæssighed er noget at det, mange er enige om. Sjovt nok er flere af elementerne noget, vi har haft før, men som blev afskaffet med lov 409, så det er skønt at høre både kollegaer, ledere og skoleforskere sige, at der er noget, vi skal lære af Coronatiden. Til gengæld er de mange omstillinger først til virtuel undervisning, så til udeundervisning, nye skemaer og mindre kontakt til kollegaer noget af det, som har været svært. Strengt taget skulle alle have haft nye opgaveoversigter flere gange i forløbet, da der har været tale om væsentlige ændringer i arbejdet. Situationen taget i betragtning har vi naturligvis ikke bedt om det, men vi kan se, at arbejdet med opgaveoversigterne er rigtig vigtigt i dagligdagen, så folk har overblik over deres arbejdssituation.

 

Der er stadig kalendere at få, så selvom sidste tilmelding er i morgen, må I stadig gerne skrive til dola@dlf.org, hvis I ikke allerede har bestilt en.

 

Kan I alle have en rigtig dejlig pinse – måske skal I se pinsesolen danse? 

 

Mange hilsener fra kredsstyrelsen i Ringsted-Sorø Lærerforening

Emner

Målgruppe