Nyhedsbrev April 2021 Nr. 2

Kære medlemmer

 

Hermed et kort ekstra april nyhedsbrev – mest af praktisk karakter.

 

Tak for deltagelsen i afstemningen om overenskomsten. Det blev et ”Ja” til OK21. Valdemarskolen løb med kage-præmien – tillykke til dem – køb de lækreste kager i hele byen!

 

Du kan nu bestille en gammeldags papirkalender, hvis du har lyst til det. Skriv til dola@dlf.org De vil blive bragt ud på arbejdspladsen enten af os eller af din TR inden sommerferien.

 

Vigtige datoer:

Valggeneralforsamling i 2022: 17. marts på Comwell i Sorø

 

Åbent kursus 29.- 30. oktober på Emmaus i Haslev.

 

Vedlagt finder du et nyhedsbrev fra FH-Vestsjælland. 1. januar blev FTF og LO lagt sammen og Fagbevægelsens Hovedorganisation blev dannet. Lise Vadsager sidder i bestyrelsen for den nye sektion på Vestsjælland, og Ingelise Jørgensen og Lise sidder i kommuneudvalget i Ringsted, mens Birgitte Lehrmann og Lise sidder i kommuneudvalget i Sorø. Det er spændende – og nogle gange udfordrende – at arbejde sammen med de andre organisationer. I første omgang er vi i gang med at lære hinandens forskellige fagforeningskulturer at kende, vi arrangerer fælles vælgermøder osv., men på sigt håber vi på, at vi kommer til at stå rigtig stærkt sammen på arbejdstagersiden. Du vil løbende modtage nyhedsbreve fra Vestsjællandssektionen. 

Første maj – allerede på lørdag – bliver i år arrangeret virtuelt (læs vedhæftede nyhedsbrev) og er også et fælles arrangement i FH. 

 

Mange hilsener fra kredsstyrelsen i Ringsted-Sorø Lærerforening

 

Læs FH's Nyhedsbrev April 2021 på DLF-In-Site

 

Emner

Målgruppe