Nyhedsbrev november 2023

Kære medlemmer

 

November er lig med løntjek. Man kan naturligvis altid få et løntjek i DLF, men vi har særlig fokus på det i november sammen med alle de andre organisationer. Det handler nemlig også om at reklamere for løn forhandlet af rigtige fagforeninger med ret til at tegne overenskomster. Derfor samarbejder vi med de andre i FH-familien, hvor vi i Sorø laver et fælles løntjek-arrangement på ”Værkerne”, Frederiksvej 27, 4180 Sorø. Det sker torsdag d. 16. november kl. 15-18. Vores konsulent, Ivar, har lavet materiale til alle TR’erne, så de selv kan lave løntjek for jer ude på skolerne – præcis som vi plejer. Nogle steder kommer Ivar/kredsen også på besøg – det kommer lidt an på den enkelte TR’s ønske.

 

Hvert 4. år er november også lig med valg til Hovedstyrelsen. Du vil modtage masser af materiale om valget og link til afstemning fra DLF centralt, og vi vil lægge det materiale, vi modtager fra kandidaterne på vores lokale hjemmeside. Lokalt har vi indtil nu været glade for samarbejdet med Thomas Andreasen, som vi holder månedlige møder med. Det er rigtig vigtigt for os, at vi har en direkte linje til hovedstyrelsen, og Thomas bringer loyalt materiale og holdninger frem og tilbage mellem os og hovedstyrelsen. Personligt står Thomas mest for arbejdet med vores arbejdsmiljø og medlemmernes retssikkerhed. Hvis du har lyst til at møde Thomas, har vi lavet en lille ”valgcafe” på vores kredskontor torsdag d. 23. november kl. 16-17, hvor der vil være kaffe på kanden og mulighed for at få en snak med Thomas. Vi håber, du vil bakke op om dette initiativ og kigge forbi.

 

Her vil du også kunne møde Kim Leidecker-Ladefoged, vores lokale UU’er, som vil slå et slag for de mindre medlemsgrupper og deres mulighed for en plads i medlemsdemokratiet.

 

Dog er det allervigtigste ved valget, at DU bruger din demokratiske ret og stemmer. Hovedstyrelsen bliver ikke stærkere, end vi gør den til. Derfor udlover vi lækker kage både til den skole, der har den højeste stemmeprocent og til den skole med flest afgivne stemmer. Din lokale TR vil lave reklame for valget/stemmecafe, eller hvad I nu finder på ude på arbejdspladserne.

 

Og så lige til sidst et stemningsbillede fra vores TR-kursus som bl.a. foregik på Vandkunsten, hvor vores TR’er indtog hovedstyrelsessalen. Temaet var medlemmernes retssikkerhed, fastholdelse og rekruttering af nye lærere og inklusionsarbejdet i foreningen. (Billedet kan ikke vises)

 

Mange hilsener fra kredsstyrelsen i Ringsted-Sorø Lærerforening

Emner

Målgruppe