Nyhedsbrev april 2024

Kære medlemmer

 

Vi glæder os til en tur i biografen med jer 29. april. Skulle en eller anden have glemt at tilmelde sig, så skriv til 050@dlf.org – så ser vi, om der ikke også er plads til dig.

 

Allerede to dage efter fejrer vi 1. maj sammen med resten af FH. Vi har planlagt arrangementer både i Ringsted og i Sorø. Det er eftermiddags/aftenarrangementer med udgangspunkt i Torvet i både Ringsted og Sorø, hvor børn og familie også er velkomne, så kig forbi på vej hjem fra arbejde.

 

Vi har som sædvanligt bestilt lærerkalendere til de interesserede. Skriv til 050@dlf.org, så reserverer vi en til dig.

 

OK24 blev stemt igennem, og 80% af lærerne stemte ja. TAK for jeres stemme – det er meget vigtigt, at vi signalerer til arbejdsgiverne, at vi interesserer os for vores løn og arbejdsvilkår og bakker op om aftalesystemet. Nu skal ændringerne implementeres, og du vil få nærmere information om dette snarest.

 

Til sidst har vi en opmærksomhed på jeres vilkår, når I går til samtaler med jeres ledere. En omsorgssamtale er helt neutral, og her har du ikke krav på en bisidder, men hvis der bliver taget et notat, har du krav på at se det. En sygefraværssamtale må ikke have ansættelsesretslige konsekvenser, men her har du ret til en bisidder, og det tilbud anbefaler vi, at du gør brug af. Det vil ofte være en sårbar situation, hvor man har brug for en bisidder under og efter samtalen. En tjenstlig samtale kan have ansættelsesretslige konsekvenser, og her er det meget vigtigt, at du har en bisidder med – vi anbefaler din TR eller kredsens konsulent, Ivar.

 

 

Mange hilsener fra kredsstyrelsen i Ringsted-Sorø Lærerforening

 

 

Emner

Målgruppe